Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

ACD Tuinkamer

Tuinluxe.nl > ACD Tuinkamer

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair Nieuwste365 dagen per jaar buiten zitten in een exclusieve tuinkamer van ACD. Heerlijk genieten van het opkomende voorjaarszonnetje met een kopje thee en een broodje. Dit kan makkelijk in een tuinkamer! Een tuinkamer wordt geleverd met helder 4mm veiligheidsglas in het dak en net als bij de tuinkassen wordt uw tuinkamer met fundering geleverd.

De tuinkamers van ACD bestaan uit aluminium kokerprofielen welke standaard in RAL 9005 worden geleverd. Deze profielen worden met RVS bouten en moeren bevestigd aan elkaar. Om uw tuinkamer een karakteristieke uitstraling te geven kunt u als optie kiezen voor bijpassende nokversiering en een dubbele deur. Voor op de vloer van de tuinkamer is er een houten vloer mogelijk.

Een tuinkamer maakt dat u met veel plezier in uw tuin kunt zitten, ook als het buiten net even te koud is. Mocht het toch gaan regenen: u kunt lekker in uw tuinkamer blijven zitten. Als optie is het mogelijk om een palletkachel te verwerken in uw tuinkamer. Ook kunnen wij voor u verzorgen dat er gas, water en licht in uw tuinkamer wordt geïnstalleerd. Heeft u hier interesse in? Of wenst u iets anders? Neem vrijblijvend Contact > met ons op! 
-


Bouw & H.O. Deijkers B.V. door ProShops