Home       Contact       Winkelmandje (0)       Mijn Account

ACD Tuinkas - Acd Kleine tuinkas

Tuinluxe.nl > ACD Tuinkas > Acd Kleine tuinkas

Laagste Prijs Hoogste Prijs Alfabet Populair NieuwsteNieuw in het assortiment van ACD is de ‘Kleine kweekkas’. Dit model is in diverse kleine maten en kleuren te verkrijgen. Deze kasjes zijn uitermate geschikt als kweekkas op bijvoorbeeld een balkon. Naast een stads balkon is deze tuinkas geschikt voor de ‘stads moestuin’ Ook een kleine moestuin in de stad verdiend de beste kweek omgeving, zaden laten ontkiemen of voor de eigenaren: zelf lekker zitten en te genieten van de plantjes in een ACD kleine kweekkas!

 

Deze speels uitstralende tuinkassen zijn er in twee modellen. We onderscheiden een vierkant of rechte hoekig formaat en de muurkas. Het kleinste model muurkas de ‘Micolo’ is er al vanaf 2 ramen breed en lang. In de breedte valt deze te verlengen met 2 tot 4 ramen. De ‘Micolo 2’ zoals deze muurkas heet blijft altijd 1 raam breed. Toch liever meer ruimte? Voor grotere muurkassen kunt u een kijkje nemen bij de ACD Prestige standaard muurkassen.

 

De kleine rechthoekige ACD tuinkas is 2 ramen breed en 2 ramen lang. U kunt dit model tuinkas verlengen tot 4 ramen. Hierdoor ontstaat er meer ruimte in de tuinkas en past hij prima in de groentetuin in de stad.

 

Dakterras
Naast dit type mini tuinkas is het ook mogelijk een ACD tuinkas op het dakterras van een gebouw te plaatsen. Tuinluxe heeft dit in samenwerking met www.boosdakbestratingen.nl gedaan op een dakterras in IJburg. 
-


Bouw & H.O. Deijkers B.V. door ProShops